Generelle vilkår for brug

Denne side indeholder de generelle vilkår for brugen af hjemmesiden, Mazars.dk, som du besøger.

Ophavsret

Hele indholdet på denne hjemmeside tilhører © Mazars Group og Mazars Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Generelle vilkår for brug

Denne service er kun til personligt brug. Det er strengt forbudt at udsprede eller reproducere dele af indholdet til andre formål på nogen som helst måde. Undladelse af at overholde denne regel vil blive tolket som brud på copyright og civile eller juridiske sagsanlæg kan blive foranlediget over for vedkommende eller den juridiske ansvarlige.

Oplysningerne der er tilgængelige på websitet er ikke underlagt en kontrakt og kan blive ændret uden varsel. Serviceydelserne der er nævnt på websitet kan afvige fra de anførte eller de kan være utilgængelige uden for følgende land: Danmark. Websitet må under ingen omstændigheder blive opfattet som en rådgivnings- eller konsulentservice. Mazars kan ikke holdes ansvarlig for nogle problemer, der er opstået efter at have besøgt eller anvendt websitet. Mazars’ website kan indeholde links til tredjeparts websteder, over hvilke Mazars ikke har nogen kontrol. Mazars påtager sig intet ansvar for indholdet af sådanne websteder.

Besøgende på dette website informeres om, at personoplysninger kan indsamles om dem under deres brug af webstedet, når de udfylder dataindlæsningsformularer, især hvor de anmoder om at blive kontaktet, klage eller abonnere på en advarsel. Mazars er dataansvarlig for indsamling og behandling af disse data.