Styring eller kaos ?

Som en del af Mazars’ Corporate Social Responsibility (CSR) aktiviteter har Mazars afholdt en interaktiv workshop for studerende for at forklare den økonomiske virkelighed, der møder dem med udgangspunkt i de studerendes forbrugsmønstre.

Det siges ofte, at fremtidige generationer har brug for hjælp til at forstå og forberede sig på de udfordringer, de står over for med hensyn til deres økonomi og finansiering heraf. Mazars har derfor som et led i Mazars' Corporate Social Responsibility (CSR) aktiviteter afholdt en interaktiv workshop for en samling studerende til at forklare den økonomiske virkelighed, der møder dem.

 

I en 90-minutters workshop forklarede Pia Lund Lillebæk, Managing Partner, og en af Mazars' unge talenter, Sebastian Graah, sammenhængen i den personlige økonomi for eleverne i alderen 14-16 og 17-20, og introducerede et udvalg af værktøjer, der har til formål at opfordre dem til at tage ansvar for deres egen økonomi.

Den første workshop fandt sted på Marie Kruses Gymnasium, hvor mere end 50 studerende havde tilmeldt sig. Workshoppen dækkede emner som:

  • Budget – et overblik over indtægter og udgifter; hvordan opstilles et budget
  • SKAT – hvorledes læses selvangivelsen og forskudsopgørelsen; hvad betaler du og hvordan ser du, at betaler det ”rigtige”
  • Lån – hvilke overvejelser bør du gøre, når du tager et lån og budgetteringen heraf

For mere information omkring dette nye CSR initiativ kontakt os da venligst herom.