Job og karriere

Mazars er baseret på sine medarbejdere. Vores mål er at tiltrække de dygtigste medarbejdere og at fremme en iværksætterånd gennem innovative, spændende og avancerede management initiativer.

Dine År hos Mazars. År der Tæller

Hos Mazars søger vi efter de rette talenter til at blive en del af vores internationale integrerede partnerskab. Medarbejdere som vil bidrage til vores forretning samt opbygge både vores og deres fremtid. At arbejde hos Mazars er en sand livserfaring og meget mere end en faglig oplevelse. Dine år hos os vil forme dig, give dig det nødvendige skub i karrieren samt efterlade et vigtigt aftryk hos dig. Hos Mazars får du mulighed for at rejse, opleve og bidrage til væksten i en stærkt voksende organisation. Du vil ikke finde et bedre arbejdsmiljø for at kunne opnå dit fulde potentiale!

Det er ikke dit første job, men dit første skridt ...

Set i lyset af hvordan vores måde at arbejde på ændrer sig, har Mazars udviklet en uddannelsesmæssig strategi for at fremme medarbejdernes beskæftigelsesegnethed. Til dette formål har Mazars udviklet sit eget "Mazars University" med udgangspunkt i forskellige former for læringstilgange, opmuntrende coaching og feedback samt mulighed for at deltage i undervisningen on-site såvel som via online-programmer. Vi fokuserer på førsteklasses uddannelse og udvikling. Derfor har vi forpligtet os til at skabe et førsteklasses universitet for at støtte vores medarbejdere i deres fortsatte karrieremæssige udvikling.

Uddannelsen omfatter teknisk træning, såvel som seminarer om ledelse og styring samt personlig udvikling på forskellige stadier af din karriere. Målet er ikke kun at forberede dig til at lykkes hos Mazars, men også at forbedre din globale beskæftigelsesegnethed med færdigheder, der vil være nyttige for dig både internt i organisationen, eksternt og i udlandet. Hos Mazars bestræber vi os på at give vores nytiltrådte den helt rigtige start på deres karriere.

Du tør skabe og forny ... hvordan vil du sige ”arbejde” hos Mazars?

Vi specialiserer os inden for revision, regnskab, rådgivning, skat og juridisk bistand og vi giver dig hurtigt mulighed for deltage i lærerige arbejdsopgaver ved at engagere dig i en række professionelle udfordringer. Vi involverer dig i strategiske projekter, tilbyder dig regelmæssig træning, mulighed for at arbejde selvstændigt og giver plads til at trives således, at du hurtigt kan gøre fremskridt i retning af ledende stillinger.

Hos Mazars har vi fokus på medarbejdere frem for processer og vi drives af kollektiv intelligens. Vi fremmer vores iværksætterånd gennem moderne og banebrydende initiativer, såsom uddannelsesmuligheder og innovative udfordringer. Vi opfordrer vores medarbejdere til at være åbne og dele deres kreative idéer med Mazars.

Mazars tilstedeværelse i knap 100 lande, er din dør til en international mulighed

Hvert år rekrutterer vi over 6.000 medarbejdere til vores globale teams. At opnå en høj grad af mangfoldighed er et af vores primære strategiske mål, da vi ved, at diversitet er en vigtig faktor for vækst, performance og engagement.

Det ligger i selve strukturen for vores unikke internationale partnerskab at være samarbejdsvilllige og multikulturelle. Vores mangfoldighed er drivkraften for værdi. For at drage nytte at vores diversitet, er det vigtigt at vide, hvordan vi bedst samarbejder. International mobilitet er ikke kun en mulighed eller et gode for den enkelte. Den bør betragtes som et værdifuldt udviklingsværktøj for vores medarbejdere, ud over at være af værdi for organisationen som helhed.

Arbejdsområder

Working at Mazars_1600x500
Du kommer til at arbejde med meget forskellige brancher og både store internationale
og små og mellemstore nationale virksomheder.

Læs mere

Krav til dig

Vi forventer, at du har høj teknisk faglighed og mod på udfordringer,
og at du er engageret, ansvarlig og selvstændig.

Læs mere

Arbejdsliv og privatliv

Working life and privacy
Vi ønsker, at du skal have balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Vi forventer,
at du yder hvad du kan, men overarbejde er ikke et mål.

Læs mere

Uddannelse og karriere

Som ansat hos Mazars får du en personlig uddannelsesplan og dit eget karriereforløb. Du får mulighed for at arbejde med forskellige fagområder og i andre lande.

Læs mere

Ledige stillinger

Job offers_1600x500
Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere inden for revision, regnskab, outsourcing, skatterådgivning og konsulentbistand.

Læs mere

#WeAreMazars

#WeAreMazars
Se videoen #WeAreMazars, der på utraditionel vis giver et indblik i Mazarianere i Danmark.

Læs mere