Audit senior

Vil du være en vigtig medspiller i serviceringen af internationale såvel som danske kunder i Mazars Danmark?

Trives du med at yde revision og rådgivning i tæt samarbejde med kunden, hvor du ikke er bange for at fravige normen og skræddersy dine løsninger? Så er det dig vi søger!

Som vores nye kollega, bliver du en del af revisionsteamet med reference til din teamleder. Sammen planlægger I de opgaver, som matcher dine kompetencer og udfordrer dig professionelt. Vores kundeportefølje består af internationale virksomheder, store som små, såvel som danske inden for forskellige industrier. Vi samarbejder tæt med vores internationale kollegaer fra mange lande i Mazars og udveksler derfor også mange opgaver med hinanden.

Stillingen som Senior auditor er på mange måder en ”klassisk” revisor-stilling, hvor du eksponeres for hele paletten af revisionsdiscipliner – men hos os er fokus desuden på ud-af-boksen tænkning, tæthed på kunden samt din personlige udvikling. I Mazars Danmark er vi store nok til at have alle procedurer og retningslinjer på plads, men små nok til, at du virkelig kan påvirke dit eget job, udvikle dig professionelt og bringe personlig værdi til dit arbejde.

Dine ansvarsområder

  • End-to-end servicering af vores kunder
  • Planlægning af opgaver inden for budget og deadline
  • Revisionsopgaver, fra planlægning til udførelse og afslutning
  • Regnskabsopstillinger
  • Compliance-relaterede opgaver

Vi søger dig som

  • Har 3-5 års revisor-erfaring og en solid “værktøjskasse” inden for paletten af revisionsdiscipliner
  • Har gode IT-kundskaber og nemt ved at lære nye IT-systemer, hvor kendskab til Microsoft Office-pakken er nødvendig
  • Har et stort engagement i forhold til at lære fra dig og give din viden og ekspertise videre til yngre eller nye kollegaer
  • Er flydende i dansk både mundtligt og skriftligt 

Som person

Er du en team-player med et åbent sind og en selvstarter-attitude, som godt tør afvige fra normen. Du har måske afsluttet eller er i gang med en HD, og har arbejdet med revision i en årrække. Du kan dine processer til fingerspidserne og leder altid efter nye måder at forbedre dem og dig på. Dit integritetsniveau er højt, og du bringer god energi til teamet og arbejdet.

Vi tilbyder

I Mazars arbejder vi med tal – men vi ER ikke tal. Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dig, som tager initiativ og viser interesse, hjælpsomhed og engagement.
Mazars Danmark består af kollegaer med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og som alle er forskellige steder i deres liv. Vi arbejder sammen ud fra gensidig respekt og hjælper hinanden med at holde vores fokus og engagement i top, selv i travle perioder med mange opgaver. Hos os bliver du en del af en sund arbejdskultur, hvor den gode balance mellem ”livet” og ”arbejdet” er noget, som vi er særligt stolte af. Overtid er ikke et mål hos os – men gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste er!

Er du vores rette match?

Adecco varetager ansøgningerne, så hvis du har lyst til at blive en del af vores team, send da en kort ansøgning samt CV via nedenstående link. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte

Adecco’s rekrutteringsteam:
Line Sophie Heyn på telefon +45 3838 1211
Anna Rasmussen på telefon +45 3838 1163

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

ANSØG HER