Junior revisor-assistent/trainee

Har du afsluttet din gymnasiale uddannelse og drømmer du om en karriere inden for revision og rådgivning? Leder du efter et job med indbygget træning og uddannelsesmuligheder? Og vægter du en varieret og spændende hverdag i et godt og velafbalanceret arbejdsmiljø med danske og internationale kolleger? Så læs endelig videre!

Vi tilbyder

Stillingen som Junior revisorassistent/trainee i Mazars i Danmark vil eksponere dig for en bred vifte af revisionsdiscipliner overfor danske såvel som internationale kunder i takt med, at du udbygger din erfaring og ekspanderer din viden.

Du bliver en del af et dynamisk og sjovt team i en virksomhed, der er stor nok til at have alle procedurer og retningslinjer på plads, men lille nok til, at du kan påvirke dit eget job, udvikle dig professionelt og bringe personlig værdi til dit arbejde.

Mazars i Danmark består af kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og forskellige steder i livet. Vi arbejder sammen ud fra gensidig respekt og hjælper hinanden med at holde vores fokus og engagement i top, selv i travle perioder med mange opgaver. Hos os bliver du en del af en sund arbejdskultur, hvor den gode balance mellem ”livet” og ”arbejdet” er noget, vi er særligt stolte af. Overtid er ikke et mål hos os – men gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste er!

Hovedansvarsområder

 • Sammen med dine kolleger vil du blive introduceret til:
  • End-to-end servicering af kunder
  • Revision, lige fra planlægning til udførelse og afslutning
  • Regnskabsopstillinger
  • Compliance-relaterede opgaver.

Vi søger

Vi søger en Junior revisorassistent/trainee, som brænder for processer, rådgivning og service samt trives med deadlines. Du har stærke samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Den ideelle kandidat har desuden:

 • Afsluttet gymnasial uddannelse
 • Gode IT-kundskaber og nemt ved at lære nye IT-systemer
 • En pragmatisk tilgang til opgaverne med et godt blik for helheden
 • En positiv, imødekommende og serviceminded personlighed.

I Mazars arbejder vi med tal – men vi ER ikke tal. Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dig, som tager initiativ og viser interesse, hjælpsomhed og engagement.

Stillingen er i vores nyindrettede åbne kontorer i Nordhavn, og vores arbejdssprog er hovedsagelig engelsk. Det er derfor nødvendigt, at du taler og skriver flydende engelsk.

Ansøg før 27. oktober 2020 på: career@mazars.dk - anfør "Junior revisorassistent/trainee" i emnet.

Lær mere om Mazars her: https://dan.mazars.dk/Hjemmeside/Nyheder/WeAreMazars