MAZARS bakker op om tiltag overfor Covid-19

For at nedsætte risikoen for smitte opfordrer regeringen private arbejdsgivere til at sikre, at arbejdspladsen indrettes, så myndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne og øvrige relevante tiltag iagttages.

Hos Mazars er vi klar over vores rolle og forpligtelse i forhold til at passe godt på hinanden. Vi har derfor indrettet vores arbejdsdag på kontoret, så alle retningslinjer overholdes. Samtidig anbefaler vi fortsat, at flest mulige arbejder hjemmefra. Vi har teknologien på plads og stor erfaring med at arbejde ”remote” og stadig være i kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil så vidt muligt bestræbe os på at opretholde et normalt serviceniveau. Vi vil dog bede om tålmodighed, når I henvender jer til os, idet det ikke kan udelukkes, at svartiderne forlænges i visse situationer.

Vi afholder kun i begrænset omfang fysiske møder, under iagttagelse af myndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne og øvrige relevante tiltag for at nedsætte smitterisikoen på arbejdspladsen.

Du kan kontakte os pr. telefon, mail eller via hjemmesidens kontaktform og sammen finder vi den bedst mulige løsning og samarbejdsform indtil videre.

Tak for opbakningen.

Vil du vide mere?

Related content

Untitled design (1).png

COVID-19: What businesses do next

Whether you’re recovering, reshaping or it’s business as usual, Mazars can help. Our experts around the world remain by our clients’ sides, ensuring business continuity and providing support and insight on what comes next. Below you will find links to our Reshape programme, our Tax and Law Tracker, Expert Insights and the Mazars Covid-19 Global Helpline: together, helping our clients navigate unchartered territory.