Januar - Eurest

Vi er løbende på udkig efter bæredygtige løsninger og her fandt vi Eurest’s kantineløsning på Midtermolen interessant.

Eurest er en del af Compass Group Danmark, og de tilbyder kantineløsninger, som går i tråd med vores ønsker for bæredygtig adfærd og bekæmpelse af negative klimaændringer. Endvidere oplever vi, at det har en betydning for vores medarbejdere, at de dagligt i kantinen kan se, at der gøres en forskel, særligt inden for kampen mod madspild.

Eurest's hemmelige ingrediens i alle hjemmelavede måltider er deres medarbejdere. Eurest's madglade team, som vi møder hver dag, har en stor kærlighed til madlavning og en passion for at kunne levere det "bedste til de bedste" – bæredygtige måltider, som giver glæde og nydelse.

De bruger velsmagende, sunde råvarer fra bæredygtige og etisk ansvarlige leverandører. En dansk blomme er nu engang bedst i sæson. Der er mange gode grunde til at servere de råvarer, som er lige "uden for vores dør", når de samtidig har den bedste kvalitet. De begrænser sig fortrinsvis til dansk og europæisk sæson, så de sikrer en variation uden at skulle hente råvarer hjem, som har været på langfart.

Særligt arbejder de aktivt med følgende bæredygtige løsninger:

  • Madspildsprogrammet Trim Trax
  • Opkøbe og anvende de særlige ”uperfekte” grøntsager, som landmændene oftest smider ud
  • Genanvendelige plastbøtter til ”ryd buffeten”
  • Vejer dagligt madspild og foretager ugentlig opfølgning
  • Stop Food Waste Day (SFWD) er Compass Group’s officielle og verdensomspændende mærkedag mod madspild. Den sidste onsdag i april markerer Eurest derfor dagen med landsdækkende oplysningskampagner og lokale initiativer
  • 2018 indgik Compass Group Danmark strategisk partnerskab med forbrugerbevægelsen Stop Spild af Mad. Som førende ekspert har stifter Selina Juul været med til at give Compass Group og Eurest værdifuldt input og sætte madspild på dagsordenen hos både politikere, beslutningstagere, virksomheder og privatpersoner

Variation og valgmuligheder er ”nøgleord” for det fantastiske team i vores personalerestaurant, som danner rammen for deres kombination af traditionel og moderne mad.

”Vi er glade for at arbejde tæt sammen med vores kunder, når det kommer til at fx minimere madspild, reducere CO2 udledning og bruge mindre af engangsemballage. Sammen er vi så meget stærkere og i samarbejdet med Mazars udfordrer vi også tæt hinanden, når vi ser, at noget kan gøres bedre eller smartere.” – Compass Group Danmark

For mere info om Eurest besøg Compass Group Danmark's hjemmeside her.