Stories 2021. For Good

Det sidste år har været et ekstraordinært år, men vi skal stadig huske på den bæredygtige fremtid.

Som inspiration vil vi publicere en månedlig historie med fokus på FN’s verdensmål, specifikt dem, vi hos Mazars stræber efter at medtage i vores hverdag for at gøre en forskel. Vi ser disse mål som fyrtårne OK, der inspirerer os til at gøre nutidens udfordringer til morgendagens muligheder.

Februar - SDG nr. 3 “Sundhed og trivsel”

Stories 2021. For Good_1600x500
Hos Mazars tror vi på vores medarbejdere og vi ønsker at sikre os, at vi ansætter, plejer og udvikler de bedste talenter med den mest relevante ekspertise i dag og i morgen. Det bliver naturligt at have verdensmålet for bæredygtig udvikling (SDG) "Sundhed og trivsel" som en høj prioritet, og det er afgørende for langsigtet vækst.

Læs mere

Januar - Bæredygtige verdensmål

00-Landing-page-1600x500.jpg_page_top.jpg
Vi har valgt at fokusere på fem hovedområder, hvor vi mener, at vi kan gøre en reel forskel; udvikling af bæredygtige ydelser for at hjælpe organisationer med at opnå ansvarlig langsigtet vækst, have integritet i hjertet af alt, hvad vi gør, give de bedste arbejdsforhold til vores medarbejdere på hvert og et kontor verden over, bekæmpe klimaforandringer og reducere vores kulstof fodaftryk samt samarbejde med vores samfund for at skabe fælles værdi.

Læs mere