Bæredygtighed og ESG

Bæredygtighed er hurtigt ved at blive en vigtig del af erhvervslivets dagsorden. Tidligere var bæredygtighed primært forbundet med miljømæssige faktorer, men i dag er bæredygtighed forbundet med hele spektret af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige spørgsmål og anses i vid udstrækning for at have indflydelse på virksomhedens bundlinje og dens omdømme.

Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed har udviklet sig betydeligt i de seneste år. En af de største udfordringer, som mange virksomheder står over for i dag, er at integrere bæredygtighed i alt, hvad de foretager sig. At være bæredygtig betyder at gå længere end miljømæssige faktorer eller risikobegrænsning. I den forstand er risikoen ved ikke at implementere en bæredygtig forretningsstrategi større end nogensinde. Når virksomheder integrerer bæredygtighed i deres kort-, mellem- og langsigtede planer, mindsker de ikke blot risici, men finder også nye muligheder, skaber værdi, forbedrer virksomhedens modstandsdygtighed og bidrager til et sundt økosystem og et stærkt samfund.

Derfor er god virksomhedsledelse og socialt ansvar ikke blot noget man gør for at gøre det rigtige; det medfører potentielt også en bedre bundlinje. Bæredygtighed, ESG og Corporate Social Responsibility baserede modeller er en strategisk og proaktiv satsning, der giver virksomhederne mulighed for at forudse risici og muligheder, anvende et langsigtet perspektiv og bidrage med værdi til samfundet.

Vores bæredygtigheds- og ESG-løsninger

For effektivt at imødegå de udfordringer, som ESG medfører, og de mange muligheder, de giver, har din virksomhed brug for skræddersyede løsninger, der dækker forskellige områder og emner. Dette er den bedste måde at fremtidssikre din virksomhed og skabe fælles værdi på, som ikke kun er til gavn for din virksomhed, men også for samfundet og planeten.

Hos Mazars i Danmark tilbyder vi en bred vifte af bæredygtigheds- og ESG-løsninger, der kan hjælpe dig med at imødekomme dine udfordringer og opfylde dine behov. Vores ydelser er struktureret omkring to hovedområder; klik på nedenstående for at få mere information om hvad vi tilbyder.

Dine fordele

Fordelene ved et samarbejde med os er følgende:

  • Fremtidssikring af din virksomhed takket være vores løsninger og ekspertise.
  • Større modstandsdygtighed.
  • Input til den bedste ESG-strategi i overensstemmelse med lovgivningen.
  • Tillid fra og positivt omdømme blandt investorer, interessenter, medarbejdere, kunder og samfundet generelt.
  • Muligheder for at opdage nye forretningsmodeller og forretningsområder.
  • For en mere dybdegående undersøgelse af internationale aspekter kan vi stole på ekspertisen fra vores bæredygtighedseksperter fra over 90 lande.

Dokumenter

Sustainability and ESG services - strategy and consulting
Sustainability and ESG services - strategy and consulting
Sustainability and ESG services - assurance and reporting
Sustainability and ESG services - assurance and reporting
Mazars CSRD Factsheet Jun 2022
Mazars CSRD Factsheet Jun 2022
Guide to the European Sustainability Reporting standards (ESRS)
Guide to the European Sustainability Reporting standards (ESRS)
ESG: a better way to do business
ESG: a better way to do business