Revisor senior – 2 stillinger

Vil du være en vigtig medspiller i serviceringen af internationale såvel som danske kunder i Mazars i Danmark? Trives du med at yde revision og rådgivning tæt på kunden, hvor du ikke er bange for at fravige normen og skræddersy dine løsninger?

Vi tilbyder

Stillingen som Revisor senior er på mange måder en ”klassisk” revisor-stilling, hvor du eksponeres for hele paletten af revisionsdiscipliner - men hos os er fokus desuden på ud-af-boksen tænkning, tæthed på kunden samt din personlige udvikling. I Mazars i Danmark er vi store nok til at have alle procedurer og retningslinjer på plads, men små nok til, at du virkelig kan påvirke dit eget job, udvikle dig professionelt og bringe personlig værdi til dit arbejde.

Du bliver en del af revisionsteamet med reference til din teamleder. Sammen planlægger I de opgaver, som matcher dine kompetencer og udfordrer dig professionelt. Vores kundeportefølje består af danske såvel som internationale virksomheder, store som små og inden for forskellige industrier. Vi samarbejder tæt med vores internationale Mazars-kontorer og modtager derfor også opgaver fra hinanden.

Mazars i Danmark består af kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og forskellige steder i livet. Vi arbejder sammen ud fra gensidig respekt og hjælper hinanden med at holde vores fokus og engagement i top, selv i travle perioder med mange opgaver. Hos os bliver du en del af en sund arbejdskultur, hvor den gode balance mellem ”livet” og ”arbejdet” er noget, vi er særligt stolte af. Overtid er ikke et mål hos os – men gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste er!

Hovedansvarsområder

  • End-to-end servicering af vores kunder
  • Planlægning af opgaver inden for budget og deadline
  • Revisionsopgaver, fra planlægning til udførelse og afslutning
  • Regnskabsopstillinger
  • Compliance-relaterede opgaver.

Vi søger

Vi søger en team-player med et åbent sind og en selvstarter-attitude, som godt tør afvige fra normen. Du har måske afsluttet eller er i gang med en HD, og har arbejdet med revision i en årrække. Du kan dine processer til fingerspidserne og leder altid efter nye måder at forbedre dem og dig på. Dit integritetsniveau er højt, og du bringer god energi til teamet og arbejdet.

Som ideel kandidat har du desuden:

  • 2-5 års revisor-erfaring og en solid “værktøjskasse” inden for paletten af revisionsdiscipliner
  • Et stort engagement i forhold til at lære fra dig og give din viden og ekspertise videre til dine yngre eller nye kolleger
  • Gode IT-kundskaber og nemt ved at lære nye IT-systemer
  • Stærke samarbejdsevner
  • En positiv, åben og service-minded personlighed.

I Mazars arbejder vi med tal – men vi ER ikke tal. Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dig, som tager initiativ og viser interesse, hjælpsomhed og engagement.

Stillingen er i vores nyindrettede åbne kontorer i Nordhavn, og vores arbejdssprog er hovedsagelig engelsk. Det er derfor nødvendigt, at du taler og skriver flydende engelsk.

Ansøg før 27. oktober 2020 på: career@mazars.dk - anfør "Revisor senior" i emnet. 

Lær mere om Mazars her: https://dan.mazars.dk/Hjemmeside/Nyheder/WeAreMazars