Rådgivning

Ledere af nye virksomheder eller virksomheder i vækst har brug for en klar og forretningsorienteret rådgivning og støtte, der giver dem tillid til fremtiden og mulighed for at koncentrere sig om at nå deres forretningsmæssige mål.

Vores service omfatter:

Support ved opstart

At omsætte sine idéer til virkelighed er aldrig let. Med vores erfaring, kan vi hjælpe jer til at træffe de rigtige valg, ved at minimere de økonomiske og administrative hindringer. Vores mål er at give jer mulighed for at fokusere på at få jeres forretning sikkert op at køre vel vidende, at I er i besiddelse af alle de oplysninger, som I behøver for at kunne træffe de rigtige beslutninger. Vores team har hjulpet en bred vifte af virksomheder til at tage deres første skridt, fra detailhandlere til teknologivirksomheder. Ved at fokusere på både jeres personlige og forretningsmæssige anliggender og sammenhængen mellem disse, hjælper vi, så I har det bedste udgangspunkt for at nå jeres mål.

Software- og rapporteringsløsninger

Uanset størrelsen på jeres virksomhed er valget af den rigtige software platform til brug for både i dag og imorgen én af de vigtigste beslutninger. Vi har arbejdet med mange forskellige regnskabsmæssige platforme og økonomistyringssystemer, og vores team kan støtte jer i valget af den rigtige løsning, afhængigt af aktiviteterne i jeres virksomhed og den rapportering I ønsker.

Forretningsplaner, budgettering og prognoser

I en usikker verden i forandring, er det vigtigt at vide, hvad man økonomisk kan forvente, enten for at tilpasse sin forretning i overensstemmelse hermed eller kunne reagere i tilfælde af noget uventet. Vores team vil i samarbejde med jer udarbejde en plan for, hvorledes fremtiden kunne se ud, og identificere de kritiske variabler, der medfører en succes eller en potentiel retningsændring. Vores støtte kan være så simpel som at ”stikke en fingeren i jorden” for at danne sig et overblik, som til at identificere og klassificere forudsætningerne til brug for udarbejdelse af en forretningsplan. Vi skræddersyr vores tilgang så jeres behov understøttes.

Midlertidig / ekstraordinær regnskabssupport

Står I over for en pludselig eller kortvarig mangel på assistance i økonomifunktionen, eller har brug for yderligere ekspertise på et bestemt projekt? Uanset om det er et barselsvikariat eller der er tale om sygeorlov, kan vores team af regnskabsmedarbejdere hjælpe på alle niveauer, således at I kan fortsætte med at vækste virksomheden eller blot sikre ” business as usual”.

Likviditet

At have et klart billede af jeres pengestrømme og likviditet er afgørende for, om I er i stand til at gennemføre jeres handlinger. Investeringer, hurtig vækst, nye aktiviteter e.lign. kræver alle et ekstraordinært forbrug af likvider. Vi kan hjælpe jer med at sammensætte en plan til brug for udarbejdelse af jeres likviditetsbudgetter og opfølgning heraf, herunder investeringsbudgetter og nøgletal, f.eks. omsætningshastigheder for pengebindinger, såsom debitorer, lager, osv.

Business Performance

Mazars arbejder tæt sammen med vores kunder for at optimere finansielle processer, organisation, dokumentation og rapportering, for at skabe sikkerhed og validitet omkring jeres virksomheds transaktioner, herunder godkendelser, registreringer og afstemninger.