NORDENs dag den 23. marts 2019

For 100 år siden stiftedes Foreningen NORDEN i Danmark – og tilsvarende foreninger i de andre nordiske lande. Foreningen NORDEN i Danmark arbejder for øget samarbejde i Norden og formålet er at udbrede kendskabet til de andre nordiske lande efter princippet ”kendskab giver venskab”

Lokalafdelingen på Frederiksberg lægger stærkt ud i Foreningen NORDENs jubilæumsår med at fejre både 100-året og Nordens Dag d. 23. marts 2019.

Afdelingen har i mange år haft et forbilledligt samarbejde med Frederiksberg Kommune, som stiller Frederiksberg Rådhushal til rådighed for en stribe af kunstnere og boder for hver af de nordiske venskabsbyer, der støttes af deres respektive ambassader.

Mazars i Skandinavien tilbyder services og assistance til vores kunder på tværs af landene og har derfor stor fokus på dette fælles samarbejde. Mazars i Danmark har derfor valgt at yde støtte til dette arrangement afholdt af Foreningen Norden Frederiksberg.

For mere information om Foreningen Norden Frederiksberg og programmet for NORDENs dag besøg venligst http://www.foreningennordenfrederiksberg.dk/

I kan også finde mere information om Foreningen NORDEN og øvrige begivenheder i forbindelse med 100-års dagen på http://foreningen-norden.dk/