Stories 2022. For Good

Rapportering af din bæredygtige indsats er mere relevant end nogensinde før.

I vores tidligere ”For Good Stories” har vi beskrevet vores kunders bæredygtige initiativer og Mazars i Danmarks særligt udvalgte verdensmål.

ESG-æraen: “S” for social

Stories 2022. For Good_November: Editorial theme picture_1600x500
Trilogien fortsætter! Denne anden historie forsøger at kaste lys over de sociale aspekter af ESG-rammen, som er lige så varierende som de miljømæssige aspekter.

Læs mere

ESG-æraen: “E” for environmental

Stories 2022. For Good_October: 1600x500
Der er ingen tvivl om, at ESG er blevet stadig vigtigere. Denne forkortelse, der står for "Environmental, Social and Governance", er rammen for virksomhedernes langsigtede evaluering af bæredygtighed og CSR-præstationer. Den har med sin fulde indpasning medført en positiv indflydelse på erhvervslivet. Derfor vil vi hos Mazars i Danmark dedikere de næste tre "Stories 2022. For Good" til de tre områder i ESG. ESG-æraen er her!

Læs mere

Corporate Sustainability Reporting Directive: et nyt direktiv for forandring

Stories 2022. For Good_September: 1600x500
2022 har indtil videre været et år fyldt med fremskridt inden for bæredygtighed. Rapportering om ESG bliver mere og mere kendt for alle - små som store virksomheder.

Læs denne historie for at få en opdatering om CSRD, og tjek de links, du finder nedenfor, for inspiration!

Læs mere

Rapportering af ikke-finansielle nøgletal

Stories 2022. For Good_March:1600x500
Rapportering om bæredygtighed er i en rivende udvikling, især med de nye EU bæredygtighedsinitiativer, med akronymer som; NFRD, ESG Taksonomi og CSRD.

Læs mere