Vores ekspertise

Mazars tilbyder en lang række professionelle ydelser inden for revision, regnskab, outsourcing, skatterådgivning og konsulentbistand til en bred vifte af kunder inden for hele spektret af brancher.

Som et globalt og fuldt integreret firma, er vi til stede i 90 lande og kan trække på talenterne hos 44.000 kompetente og internationale medarbejdere.

Med denne unikke integrerede tilgang, vil vi med vores ekspertise og erfaring bidrage til at udvikle din organisation. Ved at kombinere vores tekniske kompetencer med et personligt engagement tilbyder vi løsninger, der er skræddersyede til netop din organisation, uanset om du er et børsnoteret selskab, stor koncern eller selskab, en organisation i den offentlige sektor, mindre og mellemstore virksomheder, fonde og foreninger, eller privatperson.

Revision

Audit
Den underliggende værdi af revision er et middel til at opretholde en virksomheds troværdig. For børsnoterede selskaber, omfatter det også bæredygtigheden af værdien på aktiekursen på lang sigt. For en ejerleder, er en professionel udført revision en afgørende kontrol.

Læs mere

Regnskab

Accounting and outsourcing
Vi bistår med at udarbejde og indsende regnskabsrapporter for at sikre, at jeres regnskab overholder lovgivningen og de relevante standarder.

Læs mere

Outsourcing

Consolidation-and-reporting-Mazars
At drive eller vækste en virksomhed er hårdt nok uden byrden af administration, regnskab og stadigt skiftende lovgivning.

Læs mere

Skatterådgivning

Tax Mazars
Vi kan rådgive din virksomhed om skatteregler og hjælpe jer med skatteplanlægningen både nationalt og internationalt.

Læs mere

Økonomisk rådgivning

Consulting
Hos Mazars får I den rådgivning og støtte, der er nødvendig for at I kan styre jeres driftsmæssige og økonomiske processer og de relaterede risici.

Læs mere

NGO'er

NGOs_1600x500
Vi følger den politiske udvikling i forhold til NGO’erne, og har et opdateret overblik over de særlige vilkår, der gælder for markedet både nationalt og internationalt.

Læs mere

Bæredygtighed og ESG

Sustainability and ESG_Editorial theme image_1600x500
Bæredygtighed er blevet en vigtig del af erhvervslivets dagsorden. Tidligere var bæredygtighed primært forbundet med miljømæssige faktorer, men i dag er bæredygtighed forbundet med hele spektret af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige spørgsmål og anses i vid udstrækning for at have indflydelse på virksomhedens bundlinje og dens omdømme.

Læs mere