Hvordan bliver man en Unik SMV

SMV'er er og vil uden tvivl altid være rygraden i den europæiske økonomi. Over 20 millioner SMV'er i Europa har bidraget med betydelige indtægter, beskæftigelse, resultater, innovation og nye teknologier.

SMV-sektoren har gennem de sidste mange år oplevet den værste økonomiske krise i mands minde. Nogle SMV'er er efter denne nedtur vendt tilbage mere robuste og stærkere end nogensinde før, mens andre dog er blevet tvunget til at skære ned eller lukke som følge af den økonomiske nedtur. 

Mazars’ undersøgelse foretaget i EU har bidraget med en analyse, indsigt, viden og guide til de små og mellemstore virksomheder til ”Hvordan bliver man en unik SMV”, uanset hvor i verden man opererer. Undersøgelsen fremhæver ligheder og forskelle i de små og mellemstore virksomheders virke og præstation i Tyskland, Sverige, Holland, Portugal, Spanien, Frankrig, Irland og Storbritannien. Undersøgelsen kommer nærmere ind på, hvad der kræves for at kunne konkurrere på markedet og dermed effektivt kunne "skille sig ud fra mængden".

Dokument

How to be a Standout SME - Mazars